Arizona Grand Canyon National Park | Hızlandırılmış

yazan M.Doğan Özdemir
Yayınlanma: Son Güncelleme 0 yorum 380 okuma 1 dakika

Dünya’nın yedi harikasından biri sayılan Arizona Grand Canyon National Park ya da Arizona Büyük Kanyon Doğa Parkı şüphesiz dünya’nın en fazla ziyaret edilen yerlerinden biri. Her yıl milyonlarca ziyaretçinin güzelliğine şahit olduğu bu doğa parkında yapısı gereği bazı doğal ve bir o kadar harika olaylar gerçekleşebiliyor. Bu tip olaylara en güzel örnek zaman zaman kanyon içerisinde sıkışan soğuk hava tabakasının üzerindeki sıcak hava tabakasının yanı sıra nem ve yoğunlaşmanın da etkisiyle sis ya da bulut tarzı oluşumlardır. Öyle ki bu tür durumlarda ziyaretçiler değimi yerinde ise bulutların üzerinde yürümeyi deneyimlerler. Rüzgarların ve mevsimsel farklar ile, bazen kar fırtınaları da bölgede oluşabilmektedir.

Skyglow (skyglowproject.com) projesinin bir parçası olarak çekilen bu filmde kullanılan ekipmanlar, Canon USA sponsorluğunda Canon 5DIV, 5DSR & 6D kamera ve lensleri ile çekilmiş. Sosyal medya’da 4 milyon üzeri gösterim alan bu hızlandırılmış video oldukça ilgi çekici.

Okumaya Devam Et

Bir Türk'ün Gözünden Sucul Dünya..!

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için tanımlama bilgilerini (çerez) kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Onayla İncele

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen web sitemiz için tarayıcılarınızdan AdBlocker uzantınızı devre dışı bırakarak bize destek olun.