16 il ve KIBRIS’da 3. kez | Seminer

yazan M.Doğan Özdemir
Yayınlanma: Son Güncelleme 0 yorum 309 okuma 2 dakika

3. Türkiye Su Ürünleri Seminerleri 2012, Suda Yaşam Dergisi (Aqua Life of Turkey)’nin ve bir çok sponsorun desteği ile 2 Mayıs 2012 – 20 Haziran 2012 tarihleri arasında 16 ilde ve kıbrısta düzenleniyor.

AQUA LİFE OF TURKEY”SUDA YAŞAM DERGİ” olarak 8. yayın yılımızda sektörümüzün dinamiklerinde tek yayıncı olarak devam ettiğimiz çalışmalarımızda aynı zamanda sektörün sosyal çalışmalarının da sorumluluğunu yüklenerek 2006-2008 yılında 16 il ve Kıbrıs seminerlerini destekleyen kurumlar ve sponsorlarımız ile yola çıkarak başlattık çalışmamız tarım il müdürlüklerinde ve su ürünleri fakültelerinde, deniz bilimleri fakültelerindeki salonlarda düzenlendi.

Tümüne 7000’ler de katılımla sektörün akademisyenlerini bürokratlarını avcısını, yetiştiricisini, işlemecisini, ithalat ve ihracatçısını, akademik öğrencisini, su ürünleri mühendislerini, teknikerlerini, kooperatif, dernek, birlik yöneticilerini, sektörün dinamiklerindeki herkesi hatta yatırımcıyı bile seminerlerimizdeki sinerjide buluşturduk.

Önemli olan pozitif düşünme ve sorunu bilerek çözüm önermek ve tartışabilmeyi getirmekti teorimiz.

Dev gibi konuları değerlendirdik her seferinde …..

YETİŞTİRİCİLİK, AVCILIK, BESLEME, İŞLEME, YENİ TÜRLER, TEKNOLOJİ, KALİTE, MARKA, AMBALAJ, HACEP ,İTHALAT, İHRACAT, TARSİM SİGORTA, ULUSAL VE ULUSLAR ARASI FUARLAR, PAZARLAMA,A.B STANDARTLARI, BÜROKRATİK SORUNLAR, ALTERNATİF PROJELER, ÖRGÜTLENME, LOBİ FALİYETLERİ, TANITIM, TÜKETİM, KURUMSAL YAPILANMA,

Ve daha birçok konu ile katılımlar ve görüşmelerle buluştuk tanıştık,tanıştırdık. Diliyoruz ki… bazı illerde tekrar olsada çoğunda yeni geliyoruz. Sizle çalışmak,buluşmak sorunu ve çözümü yerinde irdeleyelim.

Ulusal ve uluslar arası medyanın dikkatini çekerek sektörümüzün buluşmasını 1. ve 2. seminerlerimizde 200’ün üzerinde haber olduk.3. buluşmamızda da bu çok daha fazla olsun ve çalışmalarımız sektörümüze katkı sağlasın…

Kısaca biz hazırlandık sizle buluşmak ve 3. TÜRKİYE SU ÜRÜNLERİ 2012 SEMİNERLERİ ve sektörün dinamiklerinde olan sizlerle çözümler bulalım diyoruz..

Saygılarımla

KEMAL PÜLTEN

Editör

Okumaya Devam Et

Bir Türk'ün Gözünden Sucul Dünya..!

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için tanımlama bilgilerini (çerez) kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Onayla İncele

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen web sitemiz için tarayıcılarınızdan AdBlocker uzantınızı devre dışı bırakarak bize destek olun.