Su Altı Hazineleri Modaya Yön Verdi

yazan M.Doğan Özdemir
Yayınlanma: Son Güncelleme 0 yorum 288 okuma 1 dakika

Moda deyince Dünya’da akla ilk gelen markalardan biri olan Versace’nin 2012 ilkbahar-yaz koleksiyonunda deniz temasını işlediğini biliyor muydunuz? Su altının esrarengiz güzellikte canlıları, uçsuz bucaksız denizlerin kendine hayran bırakan renk tonları modacılara ilham veriyor. Bu inanılmaz kreasyon belki de tüm modacılara ilham vermeli. Biz deniz severlere kesinlikle ilham verdiğini rahatlıkla söyleyebilirim.

Biraz kreasyondan bahsedecek olursak; mavi, yeşil ve gri tonlarının hakim olduğu kreasyonda çoğunlukla deniz yıldızı, deniz atı ve çift kabukluların (istiridye çeşitleri ağırlıklı) görsellerinden farklı renk ve tonlarda yararlanılmış. Yine aynı figürler, çantalar ve ayakkabılarda hem desen hem de tamamlayıcı parça görevini görmektedir. Gece elbiselerindeki taşlı işlemeler ise koleksiyonun en dikkat çeken parçalarından. Gece elbiselerini özellikle biz çok beğendik. Bu farkındalık ve koleksiyon bizim çok hoşumuza gitti, umuyoruz sizde beğenirsiniz.

Lafı çok uzatmadan defileden özel fotoğrafları paylaşıyorum, aşağıdaki galeriden ulaşabilirsiniz.

Okumaya Devam Et

Bir Türk'ün Gözünden Sucul Dünya..!

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için tanımlama bilgilerini (çerez) kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Onayla İncele

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen web sitemiz için tarayıcılarınızdan AdBlocker uzantınızı devre dışı bırakarak bize destek olun.