Riusuke Fukahori ve 3-Boyutlu Resim | Sanat

yazan M.Doğan Özdemir
Yayınlanma: Son Güncelleme 0 yorum 443 okuma 1 dakika

Japon artist Riusuke Fukahori, 3 boyutlu olarak bir Japon Balığı olan “Goldfish” olarak da bilinen Carassius auratus auratus’u, katman katman boyama yöntemiyle resmediyor. Gerçeğe çok yakın olan bu çalışmalar büyük ilgi odağı. Karmaşık bir işlem olan reçine ile işleme yoluyla elde edilen bu çalışmalar, her bir katman da farklı birer görüntü oluşturuyor ve tıpkı 3-Boyutlu yazıcılar gibi oluşturuluyor. Göz yanılması dediğimiz, optik ilüzyonlardan da faydalanılan bu çalışmalara internet üzerinden açık arttırmalara katılarak sahip olabilirsiniz. Sanatçının ismini google a yazıp arama yapmanız yeterli olacaktır.

Riusuke Fukahori Sanatını İcra Ederken

[vimeo 32967940 w=640]

Riusuke Fukahori, en son Londra’da ICN (International Creative Network) – (Uluslararası Yaratıcı Ağ)’da Goldfish Salvation isminde bir sergi verdi. Ayrıca sanatçıya ait bir kaç resme Facebook Galerisinden de ulaşmanız mümkün. Ancak bence en iyi ve sağlam kaynak şahsın kendi flickr’i, flickr’ına da buradan ulaşabilirsiniz.

Riusuke Fukahori Galeri

Okumaya Devam Et

Bir Türk'ün Gözünden Sucul Dünya..!

Bu web sitesi, deneyiminizi iyileştirmek için tanımlama bilgilerini (çerez) kullanır. Bu konuda sorun yaşamadığınızı varsayacağız, ancak isterseniz devre dışı bırakabilirsiniz. Onayla İncele

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen web sitemiz için tarayıcılarınızdan AdBlocker uzantınızı devre dışı bırakarak bize destek olun.